Hoe ga ik te werk?

Elke pop of tastbare herinnering wordt volledig in overleg met jou gemaakt. Ik werk op vraag / op bestelling. Dit wil zeggen dat ik alles op maat en naar wens maak. Je kunt het niet gewoon in de shop bestellen. Sommige zaken staan wel in de shop. Dit zijn de beschikbare poppen die niet naar wens zijn gemaakt, maar ook losse producten zoals kabouters, poppenmanden en opbergmanden die direct leverbaar zijn.

 

Om een geboortepop, herinneringspop, gepersonaliseerde pop of een tastbare herinnering uit kledij te bestellen, moet je me dus contacteren. Dit zijn allemaal unieke producten die niet zomaar besteld kunnen worden zonder te overleggen met elkaar en alle wensen en mogelijkheden te bespreken. Soms heb je al een duidelijk idee van wat je wilt, soms ook totaal nog niet. Dat is zeker geen probleem. Ik help je graag verder.

 

Je kan me bereiken via het contactformulier, via FacebookInstagram, Whatsapp of via e-mail. Na afspraak kan je ook langskomen in het atelier. We bespreken dan wat je precies wenst (een pop of een tastbare herinnering). Ik geef je meer informatie over alle mogelijkheden en luister naar jouw vragen en wensen. Zo bespreken we samen welke kledingstukken en welke details je graag terug ziet in de tastbare herinneringen of je wensen i.v.m. de poppen.

 

Eens alles besproken is, maak ik een voorstel op met concrete prijs en krijg je een leverdatum. Ga je hier mee akkoord, kom je in de planning terecht en ga ik voor jou aan de slag. Vervolgens bezorg je me eventueel kleding waaruit een mooie combinatie gemaakt kan worden. Voorzie liever te veel dan te weinig kleding, het overschot wordt uiteraard terug bezorgd.

 

Belangrijk is dat je weet dat dit alles niet in één dag gemaakt is. Ik werk heel zorgvuldig en vind het belangrijk iets degelijks af te kunnen geven. Ik ga immers aan de slag met iets wat jou heel genegen is. Het is meer dan alleen wat naaien. Het gaat telkens om een uniek ontwerp. Er gaan heel wat uren geduld en werk in zitten maar ook ontzettend veel passie en liefde. Daarom zal ik tijdens het maken van jouw opdracht je op de hoogte houden hoever ik met jouw opdracht gevorderd ben.

 

Contactformulier