Reactie plaatsen

Reacties

Chantal
5 maanden geleden

dankjewel Ann voor de prachtige roze draagwieg! Je voelt zo dat ze met veel liefde en zorg gemaakt is!

Evelyne Vekemans
2 jaar geleden

prachtige pop en zeer zorgvuldig verpakt, dank u

Sarah DW
2 jaar geleden

Bedankt voor het mooie knuffeldoekje voor mijn dochtertje.
Het is prachtig afgewerkt, Ann werkt met de beste materialen: de stoffen zijn niet alleen mooi, maar ze zijn ook ademend, wat voor baby's heel belangrijk is!

Joke de Jong
3 jaar geleden

Wat een service krijg je bij Ann!!
Super gewoon.
Ook een vlotte zending van de materialen.
En Ann is altijd bereid om je te helpen met vragen.
Ann, dank je wel!

Marlies M.
3 jaar geleden

Super tevreden over de koesterdozen bij atelier Ann&Belle! Voor mijn neefje en nichtje maakte Ann deze a.d.h.v de geboortekaartjes. Voor mezelf heb ik er ook eentje laten maken! Mooi om te geven én te krijgen. Binnenkort nog eentje laten maken voor de geboorte van mijn achternichtje. Een aanrader!

Ann
3 jaar geleden

Ik wist wat ik wou, heb dit makkelijk kunnen doorgeven en nu zit er voor mij een perfect poppenkind. Vlotte samenwerking, vriendelijk, zeer betrouwbaar, ik kan iedereen aanraden om zijn poppenkind daar te laten maken! ❣️

lucie janssen
3 jaar geleden

Door te googelen kwam ik op de site van Ann.
Onze kleindochter wordt 3 december 1 jaar en ik heb voor haar een roze knuffelpop gekocht.
Wat een schitterende poppen worden er door haar gemaakt. Compliment! Het popje had ik snel in huis en ziet er ontzettend mooi uit!!!

Amber Hugelier
4 jaar geleden

Heel erg tevreden van het prachtige werk van Atelier Ann&belle! Ik contacteerde Ann voor een gepersonaliseerd geboorte -en verjaardagsgeschenk op basis van geboortekaartjes. Ann luisterde aandachtig naar onze wensen en stelde zelf ook alle mogelijke opties voor, niets was haar teveel. Door een hele snelle service, konden de ouders al snel na de geboorte genieten van dit prachtige cadeau. Een echte aanrader!

Elise Dirven
4 jaar geleden

Super mooi knuffeldoekje! Al lang op zoek en het was echt mooi afgewerkt.

Ine Blomme
4 jaar geleden

Super tevreden over het kussen die je naar ALLE wensen van mijn zoon maakte! Heel mooie kwaliteit, snelle service en vlot contact. Een aanrader!

Reviews

Ik wil graag weten hoe jij je aankoop bij Atelier Ann&belle hebt ervaren. Ik streef naar continue verbeteringen en hierbij heb ik jouw hulp nodig!