Home » Reviews

Reviews

Ik wil graag weten hoe jij je aankoop bij Atelier Ann&belle hebt ervaren. Ik streef naar continue verbeteringen en hierbij heb ik jouw hulp nodig!

Reactie plaatsen

Reacties

Joke de Jong
6 maanden geleden

Wat een service krijg je bij Ann!!
Super gewoon.
Ook een vlotte zending van de materialen.
En Ann is altijd bereid om je te helpen met vragen.
Ann, dank je wel!

Marlies M.
10 maanden geleden

Super tevreden over de koesterdozen bij atelier Ann&Belle! Voor mijn neefje en nichtje maakte Ann deze a.d.h.v de geboortekaartjes. Voor mezelf heb ik er ook eentje laten maken! Mooi om te geven én te krijgen. Binnenkort nog eentje laten maken voor de geboorte van mijn achternichtje. Een aanrader!

Ann
10 maanden geleden

Ik wist wat ik wou, heb dit makkelijk kunnen doorgeven en nu zit er voor mij een perfect poppenkind. Vlotte samenwerking, vriendelijk, zeer betrouwbaar, ik kan iedereen aanraden om zijn poppenkind daar te laten maken! ❣️

lucie janssen
een jaar geleden

Door te googelen kwam ik op de site van Ann.
Onze kleindochter wordt 3 december 1 jaar en ik heb voor haar een roze knuffelpop gekocht.
Wat een schitterende poppen worden er door haar gemaakt. Compliment! Het popje had ik snel in huis en ziet er ontzettend mooi uit!!!

Amber Hugelier
een jaar geleden

Heel erg tevreden van het prachtige werk van Atelier Ann&belle! Ik contacteerde Ann voor een gepersonaliseerd geboorte -en verjaardagsgeschenk op basis van geboortekaartjes. Ann luisterde aandachtig naar onze wensen en stelde zelf ook alle mogelijke opties voor, niets was haar teveel. Door een hele snelle service, konden de ouders al snel na de geboorte genieten van dit prachtige cadeau. Een echte aanrader!

Elise Dirven
een jaar geleden

Super mooi knuffeldoekje! Al lang op zoek en het was echt mooi afgewerkt.

Ine Blomme
een jaar geleden

Super tevreden over het kussen die je naar ALLE wensen van mijn zoon maakte! Heel mooie kwaliteit, snelle service en vlot contact. Een aanrader!

Pieter Everaert
een jaar geleden

We zijn zeer tevreden over onze bestelling. Het naaiwerk is zeer degelijk en verfijnd. De bestelling werd zeer snel geleverd. Aanrader!

Veroniek Denys
2 jaar geleden

Zeer mooi afwerkte mondmaskers met super service! Super snel verzonden en zeer goed geïnformeerd hierover. Atelier Ann&Belle is een aanrader!

Ann Loobuyck
2 jaar geleden

Super mooi en persoonlijk cadeau! Leuk om te geven en te krijgen!!
Dank u wel, Ann!!!