Herinneringspoppen

Ben je op zoek naar een tastbare en originele herinnering van een dierbare? Heb je het moeilijk om afstand te doen van zijn of haar kleding? Het kan dan fijn zijn om hier een mooie herinnering van te maken. Een herinneringspop om gewoon neer te zetten of lekker mee te knuffelen. Denk hierbij aan een pop met de babykleertjes aan of een pop met het favoriete hemd en hoed die opa zo graag droeg.


Een herinneringspop biedt troost en veiligheid bij verschillende vormen van rouw en gemis. Denk aan het wegvallen van één van de ouders of een andere dierbare persoon. Maar ook bijvoorbeeld bij een scheiding of een langdurige ziekenhuisopname kan het gemis groot zijn. Of door corona mis je nu misschien je grootouders of kleinkinderen extra hard en wil je hen graag nog eens knuffelen. Een herinneringspop kan hiervoor een oplossing zijn. Een herinneringspop kan een aanleiding zijn om over deze speciale herinneringen te vertellen. Kinderen zullen met een pop veel sneller contact maken en hun hart luchten.


Aan de hand van jouw eigen aangeleverde foto's, wordt de herinneringspop in het atelier speciaal voor jou op maat gemaakt. Na overleg over hoe deze er uit moet komen te zien en de prijs ga ik aan de slag. De prijs voor een herinneringspop is afhankelijk van de grootte en de afwerking van de pop.

 

Aarzel niet om contact met me op te nemen om alle mogelijkheden en wensen te bespreken.

Contactformulier - Herinneringspop