Home » Poppen » Knuffeldoekjes

Knuffeldoekjes

Kindjes zijn echte knuffelaars. Elk kindje heeft zijn favoriete knuffel die het overal mee naar toe sleept. Ik maak Waldorf geïnspireerde knuffeldoekjes.

 

Je kan verliefd worden op een reeds gemaakt knuffeldoekje of je kan een knuffeldoekje volledig naar jouw wensen laten maken. Je kan zelf de kleuren en stoffen kiezen. Je kan er voor kiezen om de naam van het kindje er op laten bedrukken. Tal van mogelijkheden dus. Hierdoor krijg je unieke knuffeldoekjes voor een uniek kindje.

 

De beschikbare knuffeldoekjes kunnen binnen één werkdag verzonden worden. Wens je de knuffeldoekjes te personaliseren met naam dan mag je hier 1 tot 3 werkdagen voor rekenen. 

Direct beschikbare knuffeldoekjes

Op maat gemaakte knuffeldoekjes

Nog niet volledig je ding gevonden? Heb je zelf een knuffeldoekje in gedachte?

 

Aarzel niet om contact op te nemen om alle vragen of wensen te bespreken. Aangezien een op vraag gemaakt knuffeldoekje met veel zorg en liefde wordt gemaakt, vraagt dit even tijd. De op maat gemaakte knuffeldoekjes worden binnen de 5 tot 10 werkdagen verzonden. Let op, op maat gemaakte producten worden niet geretourneerd.

Combinatie knuffeldoekje en dekentje

Wil je een op maat gemaakt knuffeldoekje combineren met een bijpassend dekentje? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

 

Via het contactformulier kan je je wensen doorgeven en dan bekijken we samen alle mogelijkheden, stofkeuze en kleurkeuzes.

Contactformulier - Custommade knuffeldoekje (en dekentje)