Tastbare herinneringen

Koester jij warme gevoelens bij het zien van de eerste kleertjes van jouw zoon of dochter? Vind je het moeilijk om dierbare of favoriete kleding weg te doen? Wil je je kind iets bijzonders meegeven voor later? Doet bepaalde kleding je denken aan een speciale periode of levensgebeurtenis? Is er een dierbare overleden en doet het te veel pijn om afstand te doen van zijn of haar kleding? Zou je het fijn vinden om jouw dierbare dicht bij je te voelen als een warme deken? Wil je iemand een aandenken geven omdat je een lange tijd naar het buitenland vertrekt? Is je huisdier overleden en wil je een herinnering van zijn favoriete deken? ...

 

Sommige kledingstukken of stoffen zijn van onschatbare waarde. Het herinnert je aan een speciaal persoon of periode in je leven. Denk maar aan de eerste babykleertjes, een favoriete outfit, communie of trouwkledij, maar ook kledij van een dierbaar persoon. In mijn atelier maak ik in samenspraak en na overleg een tastbare herinnering van deze stofjes. Dit kan onder de vorm van knuffel, kussen of deken zijn.

 

Een tastbare herinnering is een op maat gemaakt product van dierbare of betekenisvolle kleding of stof. Het is een aandenken aan een bijzonder persoon of een fijne periode. Door een tastbare herinnering te laten maken, geef je deze stofjes een tweede leven en kun je van mooie herinneringen dagelijks en levenslang genieten. Bij iedere tastbare herinnering hoort een persoonlijk verhaal, een mooie herinnering. Elke tastbare herinnering is dan ook uniek. Ik voel me telkens vereerd om te mogen werken aan deze unieke tastbare herinneringen en ben telkens blij en dankbaar met het vertrouwen dat ik krijg.

Elke tastbare herinnering wordt op maat en volledig naar jouw wensen gemaakt. Alles gebeurt in overleg en is bespreekbaar.

 

Wat kan een tastbare herinnering uit stof zoal zijn:

- een knuffel (een beer, een kat/hond, walvis, octopus...)

- een kussen

- een deken

- een tas

- een pennenzak

- ...

Alles is mogelijk en bespreekbaar.

Contactformulier tastbare herinnering